top of page
Uitvoeringsverzoek

Inzet medicatiepomp door de week 

Wanneer u een palliatief probleem hebt, of bijvoorbeeld een medicatiepomp wil inzetten voor pijnbestrijding of palliatieve sedatie, kunt u het MPT bellen voor advies van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Mocht u geen advies willen, maar enkel een pomp willen inzetten, volg dan het stappenplan "inzet medicatiepomp in het weekend en/of wanneer u geen advies wenst ". U bent dan zelf verantwoordelijk voor het regelen van de pomp, de medicatie en het thuiszorgteam. 

Mocht u wel een advies willen en het advies van de consulent heeft betrekking op het inzetten van een medicatiepomp of een andere interventie, vul dan via ZorgDomein het uitvoeringsverzoek in. Maakt u geen gebruik van Zorgdomein, vul dan dit uitvoeringsverzoek in, welke u daarna met de verzendknop verzend. 

Vervolgens wordt een specialistisch thuiszorgteam ingeschakeld, die de pomp en bijbehorende medicatie bij de patiënt komt aansluiten. U wordt in dit geval dus bijna geheel ontzorgd. 

Het stroomschema

De werkwijze tijdens kantooruren en buitenkantooruren vindt u in dit stroomschema. Er is een verschil tussen de werkwijze wanneer u wel of geen advies wilt. Bij een advies wordt u bijna geheel ontzorgd. Wilt u enkel en alleen een pomp inzetten en u wenst geen advies, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het regelen van de pomp, de medicatie en het aansluiten van de pomp door een specialistisch team.

 

Deskundige zorg
Opnamemappen
analyseren Scans
mammografie
Morfine
bottom of page