top of page
Inzet medicatiepomp en uitvoeringsverzoek

Inzet medicatiepomp op werkdagen tussen 8 en 17 uur: volledige ontzorging!

Als u een medicatiepomp wilt inzetten, dan kan het Mobiel Palliatief Team (MPT) van Hospice Calando u volledig ontzorgen!

 

Het MPT regelt de recepten voor de apotheek, een uitvoeringsverzoek voor de thuiszorg en de pompaanvraag en zorgt ervoor dat de pomp bij de patiënt wordt aangesloten. De consulente belt u kort terug om te zorgen dat alles in orde is en een dossier te kunnen aanmaken.

 

U kunt deze aanvraag doen via ZorgDomein. Als dat niet mogelijk is of u wilt een medicatiepomp inzetten buiten de normale kantooruren, dan kunt u het uitvoeringsverzoek op deze website invullen.

 

Buiten de openingstijden dient u wel zelf het recept te regelen en zorg te dragen voor de gespecialiseerde thuiszorg, die de pomp bij de patiënt aansluit.

 

Als u een uitgebreider advies wilt of u wilt overleggen over die specifieke situatie, schroomt u dan niet om contact op te nemen met een consulent van het MPT. Dit kan bij een pompaanvraag, maar dat hoeft niet gekoppeld te zijn.

 

Wilt u de medicatiepomp buiten Hospice Calando om regelen. Dat staat u uiteraard vrij. U kiest er dan voor om niet ontzorgt te worden en dient alle zaken omtrent recept, een aan alle eisen van alle betrokken partijen voldoend uitvoeringsverzoek en de afspraken met de thuiszorg zelf te regelen.

Het stroomschema

We hebben voor u de nieuwe werkwijze tijdens kantooruren en buiten kantooruren samengevat in dit stroomschema. 

 

bottom of page