top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJ Kremers

Lions Club ondersteunt Calando met golftoernooi


Zaterdag 13 mei organiseerde Lionsclub Goeree-Overflakkee een golftoernooi voor Hospice Calando en Stichting vakantiewoning de Leeuw(inn). Dit vond plaats op de golfbaan Catherinenburg in Melissant waarbij de mooie achttien holes zijn gelopen door de deelnemende teams. In totaal is er 5.000 euro opgehaald voor de goede doelen.

De zonnige zaterdagmiddag begon met een welkomstdrankje, waarna de deelnemers volgens Texas Scramble-methode de competitie met elkaar aangingen. In flights van vier wordt telkens de beste bal gespeeld. Hierdoor is het ongeacht de handicap altijd leuk om mee te spelen en blijft het spannend tot de laatste hole. Het team ‘Camping het Reigersnest’ ging uiteindelijk met de winst en de door Kees Dolman uitgereikte wisselbeker naar huis. Na een korte uitleg over de goede doelen door John Kremers van Stichting Calando en Jaap Lagendijk van Stichting vakantiewoning voor gehandicapten de Leeuw(inn) werd er nog gezellig nagetafeld in Melissant. Inclusief een fijne barbecue, verzorgd door Golfbaan Catherinenburg.

“De dag werd mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren en vrijwilligers. Door de inzet van Ewout Gebraad van de golfbaan en golfpro Leo van Bennekom was ook op de baan alles goed geregeld en met de gesponsorde golfballen kan natuurlijk nog lang worden gegolft. We willen de Lions Club Goeree-Overflakkee dan ook hartelijk danken voor de geweldige ondersteuning.
99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page