top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJ Kremers

Geweldige bijdrage voor Calando van Ladies Circle GO


Ladies’ Circle Goeree-Overflakkee organiseerde onlangs de tweede editie van ‘Bingo, Beats & Bubbles’. In een uitverkochte zaal bij VDL (voorheen TBP) in Dirksland hadden 150 fanatieke spelers zich verzameld voor een avondje bingo. De avond leverde 6.000 euro op voor Hospice Calando.


Na de ontvangst met een glaasje bubbels, begeleidde Fred Götzenberger de aanwezigen door de avond heen. In drie rondes werd gespeeld voor mooie prijzen: de ouderwetse cijferronde, de voorwerpenronde en de muziekronde. Het thema van de avond was ‘the 90’s’. Met voorwerpen als de Flippo, de Gouden Gids en cassettebandjes was het een feest van herkenning. En met nummers uit de jaren 90, gedraaid door de dj’s van ‘Even een feestje!’, ging het terug in de tijd. Aan het einde van de avond gingen de voetjes nog van de vloer.


De opbrengst van de ‘Bingo, Beats & Bubbles’ is bestemd voor Hospice Calando. Afgelopen donderdag overhandigden een aantal Ladies van Ladies’ Circle Goeree-Overflakkee de cheque van 6.000 euro aan bestuurder John Kremers. Op de avond zelf gaf hij een presentatie over de nieuwbouw die wordt ontwikkeld. Hij was blij verrast met dit mooie bedrag. Het geld zal besteed worden aan audiovisuele middelen op de bestaande locatie, die straks ook meeverhuizen naar de nieuwe plek in Middelharnis. “Dit mooie resultaat was niet mogelijk geweest zonder Kees Vis van VDL, Fred Götzenberger en alle sponsoren die hebben bijgedragen. En natuurlijk alle bezoekers van het evenement”, aldus de Ladies’ Circle.

82 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page